Így töltheti be az üres pozíciókat országszerte akkor is, ha nem talál alkalmas jelöltet

Ha az álláshirdetés nem működik, mert nincs elegendő, vagy nincs alkalmas jelentkező, ha több nyitott pozíció mellett nincs kapacitása a speciális szaktudást, vagy tapasztalatot igénylő, nehezen betölthető állásokra, akkor szolgáltatásunk kiutat és megoldást nyújt Önnek a problémára.

A munkaerő piacon elérhető legjobb szakemberekre van szüksége?

Megszerezheti őket úgy is, hogy:

  • Nem kell munkavállalói adatbázisokat, vagy a LinkedIn-t túrni a megfelelő önéletrajzokért
  • Nem kell hideghívásokkal „házalnia” az alkalmasnak tűnő jelölteknél a pozícióval
  • Nem lesz több kudarcélménye a nehezen betölthető hiányszakmákra való keresések során
  • A megfelelő szakemberek önéletrajzai szinte azonnal Önnél landolnak
  • Csak a szakmailag és emberileg is maradéktalanul alkalmas jelöltekkel kell foglalkoznia
  • A speciális szakember keresések, vagy nehéz pozíciók betöltési ideje jelentősen lecsökken

Ez itt az Ön statisztikája is lehetne a nyitott pozíciók átlagos betöltési idejére vonatkozóan:

Pontosan mit is kap tőlünk?

1. Akár sikerdíjas konstrukciót: Díjazásunk – a pozíció nehézségétől függően – a felvett jelölt éves bruttó bérének 18-23 %-a.

2. Garanciavállalást: Ha a kiközvetített jelölt nem válik be, díjmentesen keresünk helyette másikat. Alapesetben legalább 90 nap garanciát vállalunk, de igényelhet hosszabb időszakot is.

3. Gyorsaságot: Rövid határidőkkel dolgozunk, ami nem megy az alaposság rovására. A gyorsaság titka, hogy kollégáink széles szakmai kapcsolati hálóval rendelkeznek és a legnagyobb munkavállalói adatbázisokhoz férnek hozzá.

4. Megbízhatóságot: Fennállásunk óta már több mint 2500 cégnek közvetítettünk új munkatársat. Az egyik legnagyobb 100% -os magyar tulajdonban lévő fejvadász cégként a legismertebb hazai és multinacionális nagyvállalatoknak dolgozunk, ugyanakkor a KKV szektorban is számtalan közismert Partnerrel büszkélkedhetünk.

5. Szakértelmet: Recruiter kollégáink szakterületekre specializálódtak, így gyakorlatilag bármilyen pozíció betöltésében gond nélkül tudunk segíteni. Hiányszakmákban, mérnök, IT, pénzügy, logisztika, vagy értékesítési területen éppúgy hatékonyak vagyunk mint a vezetői pozíciók betöltésében.

6. Országos szintű együttműködést: Bár budapesti székhelyű cég vagyunk, Magyarország egész területéről fogadunk megbízásokat. Célunk, hogy vidéken és a fővárosban is segíthessük a vállalatok munkáját a toborzás terén.

Mit fog tapasztalni az együttműködésünk során?

Célunk, hogy a ránk bízott kereséseket az elvárható legmagasabb szakmai színvonalon, a lehető leggyorsabban betöltsük. Ez gyakran komoly kihívás ugyan, de ez visz bennünket előre. Ügyfeleink elégedettsége egyben a saját növekedésünk záloga is.